Segítség

2021.12.07. 17:28

Padon fekvő eszméletlen férfi életét mentette meg két rendőr Rákóczifalván

Életet mentett az emberséges hozzáállás és a hivatástudat a napokban a településen.

Kovács Berta

Ezen a padon ült az eszméletét vesztett férfi

Forrás: Beküldött fotó

Fotó:

Mézes Emil rendőr törzszászlós és Zsákai László rendőr törzszászlós még de­cember 1-jén, szolgálatuk teljesítése közben lettek arra figyelmesek, hogy az egyik főtéri padon mozdulatlanul ül egy férfi. Mivel este hét óra volt, és kifejezetten hidegre fordult az időjárás, nem mentek el szótlanul mellette, megpróbálták megszólítani, felvenni vele a kapcsolatot.

A férfi azonban nem reagált, eszméletlen állapotban volt, ezért egy pléddel betakarták, majd mentőt hívtak hozzá. A rövidesen kiérkező mentők a még akkor is eszméletlen személyt ellátták, ezután pedig kórházba szállították.

Ezen a padon ült az eszméletét vesztett férfi

Forrás: Beküldött fotó

Dr. Túróczi Imre polgármester vasárnapi szolgálatuk idején személyesen is felkereste a két lelkiismeretes rendőrt. Köszönetét fejezte ki, amiért ilyen odaadással végzik a munkájukat, figyelnek a helyi polgárokra, a szokatlan helyzetekre, és esküjükhöz hű magatartásukkal biztonságot sugároznak a rákóczifalvi lakosság felé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában