Lezárt akta

2022.03.29. 13:32

Büntetőfékezett a karcagi sofőr, felelnie kell érte

Közúti veszélyeztetés bűntett és rongálás vétség miatt kell felelnie annak a karcagi gyanúsítottnak, aki féktávolságon belül, indokolatlanul fékezett egy másik jármű előtt.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

A Karcagi Rendőrkapitányság közúti veszélyeztetés bűntett és rongálás vétség elkövetése miatt folytatott nyomozást egy karcagi lakos ellen – közölte a police.hu.

 

A megalapozott gyanú szerint, a 44 éves férfi és 6 éves utasa személyautóval közlekedett Karcag belterületén, a Kórház úton 2021. július 7-én 13 óra 15 perc körül. A sofőr egy körforgalom után, a záróvonalat átlépve megelőzte az előtte közlekedő személygépkocsit. A jogsértő a manővert úgy hajtotta végre, hogy miután megelőzte a személyautót, a forgalmi sávba visszatérve azonnal, féktávolságon belül, indokolatlanul fékezett, ami miatt összeütköztek.

A Karcagi Rendőrkapitányság a nyomozást befejezte, a keletkezett bűnügyi aktát vádemelési javaslattal küldték meg a napokban az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában