Halasnapok

2022.07.09. 12:11

A színpadon is a bűnmegelőzésé volt a főszerep Tiszafüreden

Tiszafüreden jártak a megyei bűnmegelőzési szakemberek.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály munkatársai a Tiszafüredi Halasnapok rendezvényen várták az érdeklődőket az országos  „Házhoz megyünk”, a ”Bike Safe” és a „Police Coffee” programok népszerűsítésével. Mint azt a megyei rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, a helyszínre érkezők a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács Mobil Bűnmegelőzési Centrumával is megismerkedhettek, miközben a megelőző vagyonvédelmi tanácsadás mellett felvilágosítást kaptak a 112-es segélyhívó helyes használatáról, illetve az áldozattá válás megelőzésének lehetőségeiről, a csalók módszereiről, a drogprevenció fontosságáról, a nyár veszélyeiről, az ehhez kapcsolódó, hasznos információkat tartalmazó nyereményjátékról, mert minden csepp tudás számít.

A kilátogatók rengeteg hasznos információt kaptak a szakemberektől
Forrás: Police.hu

Az esti programot a New Step táncstúdió kiváló művészei színesítették, akik bűn- és balesetmegelőzési üzeneteiket a tánc egyetemes nyelvén keresztül tolmácsolták a jelenlévőknek. A családon belüli erőszakot, az eltűnést, illetve a diszkóbaleseteket feldolgozó, sokszor megrendítő gondolatokat ébresztő üzeneteket Baranyiné Fodor Zsuzsa rendőr őrnagy segített kibontakoztatni az előadások közötti átvezetésekben a nézősorokban helyet foglaló érdeklődők körében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában