Fotókkal frissítve

2022.09.03. 16:01

Felborult egy személyautó a 32-es főúton, Jászberény és Pusztamonostor között

Jászberény és Pusztamonostor között végeztek műszaki mentést a tűzoltók.

Szoljon.hu

Fotó: police.hu

FRISS – 2022.09.04., 9:15:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a sofőr haladása során, egy jobbra ívelő útkanyarulatban elveszítette uralmát járműve irányítása felett, az útpadkára sodródott és a vízelvezető árok melletti fasor közé csapódott.

FRISS – 16:35:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a balesetben – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a sofőr nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu
 

Korábban írtuk:

Lesodródott az úttestről és felborult egy személyautó szombaton délután a 32-es főút Jászberény és Pusztamonostor közötti szakaszán, a 21. kilométer közelében – tájékoztatta hírportálunkat a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. Műszaki mentés céljából a jászberényi hivatásos tűzoltók vonultak ki a balesethez. Az egységek áramtalanították a járművet, és átvizsgálták a környékét. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában