Kék hírek

2022.11.18. 13:59

Épp szerszámokat próbált lopni a zagyvarékasi férfi, amikor rajtaütöttek a rendőrök

Az újszászi rendőrök éberségének köszönhetően rendőrkézen a többrendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható zagyvarékasi férfi.

Szoljon.hu

Az elkövetővel szemben már több vagyon elleni bűncselekmény miatt van folyamatban eljárás

Forrás: police.hu

Az újszászi rendőrök szolgálatuk ellátása során november 17-én 12 óra 21 perckor utasítást kaptak, hogy vonuljanak egy zagyvarékasi lakcímre, mert onnan bejelentés érkezett a rendőrségre – olvasható a police.hu-n. Az egyenruhások éppen a megnevezett címre tartottak, mikor útközben az egyik családi ház előtt megláttak egy számukra korábbról már ismert férfit, aki egy festékes vödörbe szerszámokat pakolt, majd visszament az ingatlan udvarába. A rendőrök tudomással bírtak arról, hogy a 39 éves helyi lakos ellen több, vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt van folyamatban eljárás, ezért utána mentek és elszámoltatták. A tetten ért zagyvarékasi férfit bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.  

A festékes vödör, benne a szerszámokkal
Forrás: police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság többrendbeli lopás bűncselekmény elkövetése miatt folytat eljárást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában