Galériával frissítve

2023.01.06. 09:56

Teljes útlezárás: villanyoszlopnak, majd egy ház falának csapódott egy autó Tiszaföldváron

A Mártírok és a Tavaszmező utca kereszteződésében történt a baleset.

Szoljon.hu

A baleset következtében a villanyvezetékek leszakadtak

Fotó: Donka Ferenc

Frissítés - 2023.01.09. 10:20

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a sofőr és utasa könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök a vezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott, ezért előállították további mintavételre.   

Frissítés - 12:40

Egy helyi lakos azt mondta, hogy hatalmas csattanást hallott, egy ismerősét – aki kerékpárral haladt – épp megelőzte az autós, aki úgy tudjuk, elveszítette uralmát a jármű felett. 

A ház tulajdonosa elmondta, ő is csak a nagy csattanást hallotta a nappaliban. Kiment és akkor látta, hogy a ház falának csapódott a kocsi. Szerinte szerencse, hogy a tuják a ház előtt voltak, így azok csillapították a becsapódását, egyébként az autó a hálószobába kötött volna ki. Az áramszolgáltató szakemberei megkezdték a hiba elhárítását, de azt egyelőre nem tudni, meddig lesz áramkimaradás.

Frissítés - 10:35

A katasztrófavédelem jelezte, a baleset következtében a villanyvezetékek leszakadtak, emiatt több ingatlanban az áramszolgáltatás szünetelt. A tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók az érintett vezetékek kiszakaszolását követően kerekeire állították, majd áramtalanították a járművet. Az autó két utasát a mentők kórházba szállították.

Az autó a baleset következtében felborult
Forrás: Tiszaföldvár ÖTP

Frissítés 10:00

Villanyoszlopnak hajtott egy személyautó, majd egy ház falának csapódott Tiszaföldváron, a Mártírok útján – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Műszaki mentés céljából a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók vonultak ki a helyszínre. 

 

Korábban írtuk:

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint január 6-án 9 óra 18 perc körül személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Tiszaföldváron.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy sofőr elveszítette uralmát az autója irányítása felett és egy villanyoszlopnak ütközött, ami kidőlt. 

A baleset következtében 2 személy sérült meg, azonban sérülésük mértékéről nincs információnk. 

A rendőrség  a helyszínelést teljes útlezárás mellett kezdte meg, kerülni a környező utcákban lehetséges, kérik a közlekedők türelmét és megértését! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában