Mert ahhoz volt kedve

2023.02.28. 13:55

Kicsit dühös volt aznap, ezért kocsikat rongált és kifosztott egy üzletet a karcagi nő

Két járművet megrongált, kirakatüveget tört be és 780 ezer forint értékű árut pakolt ki a járdára. A karcagi rendőrök tetten érték az elkövetőt.

Szoljon.hu

A nő több autó visszapillantóját is szétverte, mindezt feszültséglevezetésből

Forrás: police.hu

Egy karcagi nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy február 24-re virradóra egy parkolóban álló gépkocsi mindkét oldali visszapillantó tükrét letörte, majd egy másik jármű bal oldali visszapillantó tükrét is megrongálta, betörve a tükörfelületeket – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Ezzel azonban még nem ért véget a nő ámokfutása, a hajnali órákban uyganis addig rugdosta egy üzlet dupla hőszigetelt kirakat üvegének alsó részét, amíg az betört. Ezután 435 darad, megközelítőleg 780 ezer forint értékű árucikket – köztük ruhaneműket, élelmiszereket, mosógéleket és tisztítószereket, állatfekhelyeket – hordott ki az üzlet elé azért, hogy ellopja azokat. Terve azonban kudracba fulladt, mert a járőrök tetten érték.

A nőt a bolt előtt érték tetten a rendőrök, aki több mint négyszáz terméket pakolt ki a járdára
Forrás: police.hu

Az egyenruhások elfogták és előállították a feltételezett elkövetőt, akit 1 rendbeli garázdaság és 1 rendbeli lopás bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként kihallgattak. A terhelt beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a dühét vezette le a megrongált gépjárműveken és betört az üzletbe, „mert ahhoz volt kedve”.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában