Tetten érve

2023.03.16. 08:58

Ittasan és jogosítvány nélkül vezetett a ceglédi férfi

Jogosítvány nélkül rótta az utakat egy 52 éves férfi Cegléden. Két nap, két alkalommal is belefutott a rendőrökbe, mind a kétszer pozitív értéket fújt – tájékoztatott a napokban a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Hartai Gergely

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az eset kapcsán a rendőrség azt közölte, hogy a járőrök a Törteli úton állították meg március 6-án éjfél körül a helybéli férfit, és hamar kiderült, hogy jogosítványa nincs, valamint ivott is mielőtt kocsiba ült. A rendőrök a férfivel szemben büntetőfeljelentést tettek.

Másnap reggel járművezetés ittas állapotban vétségének gyanúja miatt kihallgatták, majd távozott a kapitányság épületéből. Egy óra sem telt el, amikor újra összeakadt a rendőrökkel, igazoltatták, jogosítvány természetszerűleg nem volt, és a szonda is újfent pozitív értéket mutatott.

A férfinek több rendbeli ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége és több rendbeli engedély nélküli vezetés miatt kell felelnie, a ceglédi rendőrök gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában