Rendőrség

2023.03.24. 12:00

Több városban is folytatódott a határvadászok toborzása a Jászkunságban

A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei rendőrök továbbra is várják a szerződéses határvadász hivatás iránt érdeklődőket.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Havran Zoltán

Továbbra is zajlik a határvadászok toborzása a Jászkunságban. A Mezőtúri Rendőrkapitányság munkatársai március 21-én egy belvárosi forgalmas helyszínen alakították ki standjukat és szólították meg a járókelőket – olvasható a police.hu-n. Március 23-án a rendőrök a túrkevei Karcagi SZC Ványai Ambrus Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban ismertették a fiatalokkal a szerződéses határvadász toborzási programot.

Nem tétlenkedtek a Szolnoki Rendőrkapitányság toborzói sem, ők március 22-én az egyik bevásárló központban várták a szerződéses határvadászképzés iránt érdeklődőket. A toborzók asztala mellett a bűnmegelőzési munkatársak propagálták a rendőrség népszerű „Házhoz megyünk! Biztonságban Magyarországon!” programját.

Az egyenruhások valamennyi helyszínen tájékoztatták a megjelenteket a szerződéses határvadász munkakörbe történő jelentkezés feltételeiről, és a leendő szolgálati feladatokról.

A szerződéses határvadászképzéssel kapcsolatosan bővebb tájékoztatás ITT érhető el..

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata továbbra is várja a képzés iránt érdeklődők jelentkezését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában