Rendőrkézen

2023.04.11. 19:55

Akció közben bukott le Szolnok legkülöncebb bűnözője, a fehér retikülös tolvaj

Nemcsak egy bűncselekménnyel gyanúsították meg a szolnoki rendőrök azt a nőt, aki karján fehér retiküllel, munkavédelmi kesztyűben és kőműves kalapáccsal ment lopni.

P. Pusztai Nóra

A rendőrök jármű önkényes elvétele és lopás vétség kísérlet miatt folytatnak nyomozást a nő ellen

Forrás: Police.hu

Egy 59 éves helyi nő ment be egy szolnoki, jelenleg lakatlan családi ház udvarára április 7-én a hajnali órákban. Az ingatlanba egy kőműves kalapáccsal próbált bejutni, de ebben a helyszínre kiérkező rendőr járőr akadályozta meg, így a lopás kísérletet a nő nem tudta befejezni.

Az asszonyt előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, a ott beismerő vallomást is tett.

A nő fehér retiküllel, munkavédelmi kesztyűben és kőműves kalapáccsal ment lopni
Forrás: Police.hu

A bűnügyet egy korábban elrendelt büntetőeljáráshoz egyesítették, ugyanis idén március 25-én 19 óra és március 26-án 7 óra között egy társasház előtt lévő kerékpártárolóból eltulajdonított egy robogót, majd egy útkereszteződésnél hátra hagyta azt. Ugyanazon a napon egy lezáratlanul hagyott másik robogót is eltolt, amit később egy élelmiszerbolt parkolójában hagyott. Mindkét esetben megtérült a lopási kár. Ezzel azonban még nem ért véget a bűnlajstroma, a megalapozott gyanú szerint ugyanis április elején egy szolnoki garázsba ment be, ahonnan üres kézzel távozott. A kamerafelvételen ugyanabban a ruházatban látták a rendőrök, mint amiben később tetten érték.

A Szolnoki Rendőrkapitányság 2 rendbeli jármű önkényes elvétele és 2 rendbeli lopás vétség kísérlet miatt folytat nyomozást a nő ellen – tájékoztatta hírportálunkat Sipos-Kácsor Andrea alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Az 59 esztendős nő ezzel kőműves kalapáccsal próbált meg bejutni az ingatlanba
Forrás: Police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában