Jászkunság

2023.05.16. 17:25

Hajmeresztő esetek az M4-esen: traktor Tiszapüspökinél, rakományát összeszedni próbáló teherautó – videóval

Elképesztő, mi folyik az M4-esen. Tiszapüspökinél traktor hajtott a sztrádára, máshol egy teherautó a belső sávban próbálta összeszedni elhagyott konténerét. Hajmeresztő videós összeállítást láthat az esetekről.

Hartai Gergely

A traktor 12 kilométer megtétele után, a besenyszögi kihajtónál hagyta el az M4-est

Forrás: Részlet a Magyar Közút videójából

Az MKIF Zrt. kamerái két meghökkentő jelenetet is rögzítettek az elmúlt napokban az M4-esen. A tiszapüspöki felhajtón egy traktor gurult fel az autóútra egy kisteherautó kíséretében. 12 kilométert tett meg a sztrádán, majd elhagyta a pályát.

Egy másik alkalommal pedig egy konténervontatóról zuhant le a rakománya, csak a véletlennek köszönhető, hogy nem talált el senkit és nem történt tömegbaleset – ez utóbbi esetről korábban hírportálunk is beszámolt. A java azonban csak ezután jött. A teherautó sofőrje ugyanis félrehúzódott a padkára, majd pár perccel később beállt a belső sávba, és visszatolatva megpróbálta felvenni rakományát.

Az MKIF Zrt. Facebook-oldalán hívta fel a figyelmet, hogy mindkét esetben értesítették a rendőrséget. A társaság hangsúlyozta, hogy ha váratlan esemény, baleset részesei vagyunk, akkor azonnal hívjuk a 112-es telefonszámot és/vagy az adott szakaszhoz tartozó diszpécser kollégát. Mindemellett rendkívül fontos, hogy a szalagkorláton kívül várjuk meg a segítséget!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában