Baleset

2023.05.15. 11:30

Karambol történt Földváron, még a vétlen sofőrt is megbüntették

Nem adott elsőbbséget egy tiszaföldvári autós, s az érkező járműnek ütközött. A május 12-ei esetet egy parkoló autó és egy villanyoszlop is „bánta”.

R. Á.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Többen is pórul jártak Tiszaföldváron egy helyi autós figyelmetlensége miatt. Ahogy arról a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság hírportálunkat tájékoztatta: egy 54 éves helyi nő közlekedett személyautóval pénteken délelőtt Tiszaföldvár belterületén, a Kertész út és Öcsödi út kereszteződéséhez érve az elsőbbségadás kötelező jelzőtáblát figyelmen kívül hagyta.

– Nem biztosított elsőbbséget a balról érkező személygépjárműnek, és összeütköztek, majd tovább sodródtak és egy parkoló járműnek, valamint villanyoszlopnak csapódtak – tudtuk meg András Hunor Lehel sajtóreferenstől.

– A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a női sofőr 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A balesetben érintett másik jármű vezetője nem használta a biztonsági övet, ezért vele szemben is eljártak a rendőrök – tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában