Nem használta a biztonsági övet

2023.05.25. 12:14

Kirepült a járműből a Kengyelnél árokba csapódó autó felelőtlen sofőrje

Megcsúszott az út szélén és áttért a szemközti oldalba egy autó Kengyelen. A járművezető kirepült a gépkocsiból.

Rimóczi Ágnes

A sofőr nem kapcsolta be a biztonsági övét, emiatt az ütközéstől kirepült az autóból

Forrás: Police.hu

Mint arról korábban hírportálunkon már beszámoltunk, árokba csapódott egy személyautó május 24-én dél körül Kengyelen. A baleset kapcsán most új információkat közölt a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

– Egy helyi lakos közlekedett személyautóval a település belterületén, amikor a jármű jobb hátsó kereke lehaladt az úttestről az útpadkára, ott megcsúszott, áttért a menetiránya szerinti bal oldalba, ahol a kocsi a vízelvezető árokba csapódott és többször megpördült – számolt be az eset részleteiről Mári Ilona. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arról is tájékoztatott, hogy a sofőr az első szélvédőn az autóból kirepült, hiszen nem használta a biztonsági övet. 

– A baleset következtében a 21 éves férfi – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett – tette hozzá a szóvivő, aki az esettel kapcsolatban hangsúlyozta, hogy a biztonságos közlekedés elengedhetetlen feltétele, hogy a gépjárműben utazók közül mindenki bekapcsolja a biztonsági övét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában