Képzés

2023.07.14. 14:00

Folyamatos a határvadászok toborzása a Jászkunságban

Az érdeklődőknek a helyszínen egységcsomagot is adnak az információk mellé.

Mészáros Géza

Forrás: Illusztráció

Fotó: Havran Zoltán

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság toborzói ezen a héten is több településen adtak tájékoztatást az érdeklődőknek a szerződéses határvadász szolgálatról, a feladatellátásról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, valamint az illetményről és az egyéb juttatásokról – tudtuk meg Sipos Kácsor Andrea alezredestől.

Ezen a hétvégén újabb három helyszínen találkozhatnak a toborzókkal az állampolgárok. Július 15-én 17 és 18 óra között a tiszaderzsi sportpályán zajló Kárász Napon, július 15-én 9 és 10 óra között a Túrkevei Strandfürdőben, továbbá július 15-én 9 és 14 óra között a Tiszajenőn megrendezésre kerülő II. Regionális Polgár Napon.

A rendőrök több településen is tájékoztatták az érdeklődőket
Forrás: Police.hu

A toborzótisztek az érdeklődőknek a helyszínen jelentkezési egységcsomagot is adnak, ami a szerződéses határvadász-képzéssel kapcsolatosan bővebb tájékoztatással együtt elérhető a Police.hu oldalon.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata továbbra is várja a képzés iránt érdeklődők jelentkezését. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában