Lépésenként haladnak

2023.07.04. 10:30

Megújultak a tiszaföldvári tűzoltóautó laprugói

Az első lépéseket megtették, a tiszaföldvári tűzoltóautó laprugócseréinek költségét Nagy Ferenc, helyi vállalkozó vállalta magára.

P. Pusztai Nóra

Lépésekben haladnak a földvári tűzoltóautó felújításával

Forrás: Beküldött fotó

Apránként haladnak a tűzoltóautó felújításával a tiszazugi városban. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Tiszaföldvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság első számú szere olyannyira tönkrement, hogy közel tízmillió forintot kellene rákölteni. A környékbeli lakosok, civil szervezetek, vállalkozók, sportegyesületek összefogtak, hogy gyűjtést szervezzenek a lánglovagoknak. Az autó heteken át várta jobb sorsát, Nagy Ferenc vállalkozó telephelyén kicserélték a laprugókat, így a tűzoltók átmenetileg visszakapták a járművet.

– Körülbelül kétmillió forint értékű az a munka, amit felajánlásból elvégeztek. Két motorszerelő is jelentkezett, ők ősszel tudnának nekifogni, addig felvennénk a kapcsolatot olyan szakemberekkel, akik a tartályt és a szivattyút rendbe tudják hozni – sorolta a folyamat lépéseit Fábián Attila Nándor parancsnok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában