Jászkunság

2023.07.11. 12:30

Pályakezdő rendőröket köszöntöttek kedden 

Tizenhét frissen kinevezett tiszthelyettes kezdte meg szolgálatát a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság állományában.

Kovács Berta

A pályakezdő tiszthelyettesek

Forrás: Police.hu

Dr. Rádi Norbert dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője július 11-én köszöntötte azt a tizenhét tiszthelyettest, akik a jövőben vármegyénkben teljesítenek szolgálatot.

A rendőrfőkapitány arra kérte az új kollégákat, hogy a törvényesség és a szakmaiság szem előtt tartásával végezzék mindennapi tevékenységüket, forduljanak bizalommal vezetőikhez. A fiatal őrmesterek munkájához sok sikert kívánt.

Az új munkatársak a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ közbiztonsági rendőrjárőrképzését végzettek a vármegye öt helyi szervénél, és a Szolnoki, a Jászberényi, a Karcagi, a Törökszentmiklósi és a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság állományában kezdik meg szolgálatukat, tudtuk meg András Hunor Lehel rendőr századostól, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában