Anyagi kár

2023.08.21. 11:30

Figyelmetlenség okozott balesetet Kunszentmártonnál

Egy külföldi sofőr hagyta figyelmen kívül az „Elsőbbségadás kötelező” táblát Kunszentmártonnál. Két személyautó ütközött össze a 45-ös és 44-es számú főutak kereszteződésében péntek délután.

Pakainé Pusztai Nóra

Az elsőbbségadás elmaradása okozta a balesetet

Forrás: Police.hu

Anyagi kár keletkezett abban közúti közlekedési balesetben, ami augusztus 18-án 15 óra 10 perckor Kunszentmárton külterületén történt.

– A rendelkezésre álló adatok alapján egy külföldi állampolgár közlekedett személyautóval a 45-ös számú főúton Kunszentmárton felől Cserkeszőlő irányába. A 45-ös és 44-es számú főutak kereszteződésében balra szándékozott kanyarodni, nem adott elsőbbséget az egyenesen tovább haladó járműnek, és összeütköztek. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – az egyenesen haladó személyautó sofőrje 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett – részletezte az esetet András Hunor Lehel, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában