Felhívás

2023.08.03. 17:30

Folyamatos a határvadászok toborzása a Jászkunságban

A vármegye rendőrei ismét 14 településen, összesen 20 helyszínen várták ezen a héten is a határvadász képzés iránt érdeklődőket. A hét végén, Túrkevére és Tiszaderzsre látogatnak, ahol bővebb információkkal készülnek az érdeklődők számára.

Köllő Judit

A hétvégén két helyszínen találkozhatnak a szerződéses határvadász szolgálatról szóló toborzáson, ahol a vármegye rendőrei tájékoztatják a feladatokról és magáról a tevékenységről. Szombaton a délelőtti órákban Túrkevén a strandfürdő területén, majd 20 órától a tiszaderzsi éjszakai piacon toboroznak a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai.

A rendőrök minden helyszínen jelentkezési egységcsomagot is adnak, ami a szerződéses határvadászok képzésével kapcsolatos bővebb tájékoztatással együtt elérhető a https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes oldalon.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata továbbra is várja a képzés iránt érdeklődők jelentkezését.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában