Rövid időn belül elfogták

2023.10.30. 19:25

Elsősorban kerékpárok nyerték el tetszését, de olykor „ráfanyalodott” másra is a karcagi tolvaj

A bejelentéstől számítva alig egy óra múlva már vissza is adták a karcagi rendőrök a sértettnek az aznap ellopott kerékpárját. A feltételezett elkövetőt őrizetbe vették.

Szoljon.hu

Kihallgatásán a karcagi férfi beismerő vallomást tett

Forrás: Police.hu

Egy karcagi lakos tett bejelentést a helyi rendőrkapitányságon október 27-én délután, hogy a vasútállomás kerékpártárolójában lezárt biciklijét ismeretlen ellopta – olvasható a police.hu oldalon. A rendőrök adatgyűjtés során – személyismeretüknek köszönhetően – rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, és előállítottak a kapitányságra egy helyi lakost. Kihallgatásán a férfi beismerő vallomást tett, és elmondta, hogy időközben már értékesítette a kerékpárt. 

A rendőrök megtalálták a járművet és a bejelentést követően alig egy óra múlva visszaadták a tulajdonosának.

A nyomozók megállapították, hogy a gyanúsított terhére róható további kilenc, az elmúlt négy hónapban elkövetett vagyon elleni bűncselekmény is, melyek közül három szintén kerékpárlopás. A férfit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. A Karcagi Rendőrkapitányság ötrendbeli lopás, valamint ötrendbeli lopás vétség kísérlet miatt folytat eljárást a férfi ellen.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában