Káresemény

2023.11.20. 15:12

Friss fotók érkeztek a teljesen kiégett jászkiséri műhelyről, ahol több robbanás is történt

A tűzoltók egy szén-dioxid- és egy oxigénpalackot hoztak ki sértetlenül az épületből egy gázüzemű hegesztőberendezés mellett, ugyanakkor a tűzben egy gázpalack, valamint egy üzemanyag-kanna felrobbant.

Rimóczi Ágnes

A tűzben szinte minden megsemmisült

Forrás: JNSZ VMKI

Mint arról hírportálunkon korábban már beszámoltunk, egy megközelítőleg ezer négyzetméter alapterületű autóbontó csarnokban keletkezett tűz hétfő délelőtt Jászkisér külterületén. Az épület egyik, huszonnégy négyzetméteres helyisége teljes terjedelmében égett, és a lángok onnan áttörve egy szomszédos, ötven négyzetméteres helyiségben is kárt tettek – tájékoztatta hírportálunkat a vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság. Mindezeken felül a forró égéstermék egy harmadik, százhúsz négyzetméteres műhelyrész armatúráit olvasztotta meg. Az égő épület környezetében egy targonca is károsodott.

Ebben a jászkiséri autóbontó műhelyben csaptak fel a lángok
Forrás: JNSZ VMKI

– A jászberényi, hevesi és szolnoki hivatásos, valamint a jászkiséri önkormányzati tűzoltókat riasztották az esethez, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett hat vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be. A tűzoltók egy szén-dioxid- és egy oxigénpalackot hoztak ki sértetlenül az épületből egy gázüzemű hegesztőberendezés mellett, ugyanakkor a tűzben egy gázpalack, valamint egy üzemanyag-kanna felrobbant – részletezte Németh Ádám. A katasztrófavédelmi igazgatóság sajtószóvivője hozzátette: a helyszínen a katasztrófavédelmi mobil labor méréseket végzett, de veszélyes anyagot egészségre ártalmas koncentrációban nem mutatott ki.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában