Vádemelés

2023.12.14. 15:54

Támadás egy szolnoki kávézóban: ököllel esett a felszolgálónak egy részeg férfi

Magából kikelve követelőzött egy vezsenyi férfi az egyik szolnoki kávézóban, majd az egyik felszolgálóra támadt.

Köllő Judit

Ebben a szolnoki kávézóban tört ki a verekedés

Forrás: Rendőrség

Egy ittas vezsenyi férfi kezdett el kötekedni egy szolnoki kávézó teraszán a kiszolgáló pultnál tartózkodó alkalmazottal még szeptember tizedikén – tájékoztatta hírportálunkat dr. Ocsovai Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség sajtószóvivője. A férfi a bankkártyáját és a telefonját kereste. Mint kiderült, a pultos közölte vele, hogy sem ő, sem a munkatársai nem találtak semmit, illetve más vendég sem adott le nekik talált tárgyat. Ekkor a férfi elővette a pultnál a pénztárcáját, amiben benne volt a keresett bankkártyája, azonban a mobiltelefonját továbbra sem találta. 

A felszolgáló újra közölte a férfival, hogy nincs a pultnál a keresett mobiltelefon, de ennek ellenére a férfi a pultot csapkodni kezdte, és csak többszöri felszólítás után távozott onnan.

Kis idő elteltével a felszolgáló a kerthelyiségben újra találkozott a férfival, aki a vendégeknek panaszkodott rá, hogy nem segített neki a keresésben és ezért őt „meg fogja borítani”, mely kijelentését gyorsan tettekre is váltotta, nagy lendülettel a felszolgáló férfi felé indult, és őt egyszer ököllel arcon ütötte.

Információink szerint később a férfi mobiltelefonját is megtalálták, amit visszakapott. 

Az ügyészség a büntetlen, cselekményét megbánó férfival szemben pénzbüntetés kiszabására tett indítványt a vádiratában. Az ügyben a Szolnoki Járásbíróság – várhatóan tárgyalás mellőzésével – fog dönteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában