Furcsa eset

2024.01.22. 13:55

Egy kőtelki férfi tűnt fel a járó motorral várakozó, majd nyomtalanul eltűnt autónál

A történtek után meglepő dolgot látott egy nagykörűi családi ház udvarán a körzeti megbízott.

Pakainé Pusztai Nóra

Forrás: Police.hu

Gépkocsilopásról tett bejelentést egy kőteleki lakos január 17-én. Elmondásából kiderült, hogy a háza előtti kapubejárón, járó motorral hagyta a járművet, amit pár perc múlva elvitt valaki.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a helyi rendőr azonnal megkezdte az adatgyűjtést, és felvette a kapcsolatot kollégáival, akik körbejárták a szomszédos településeket. A körzeti megbízott az egyik általa ismert nagykörűi lakos udvarán felfigyelt az ellopottal megegyező típusú autóra, ami addig nem állt ott. A rendőr elszámoltatta a férfit, aki elmondta, hogy a kocsit aznap vette egy kőteleki lakostól. 

– A rendőrök rövid időn belül előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki egy 25 éves férfit. Megállapították, úgy ült volán mögé, hogy nincs vezetői engedélye, ezért szabálysértési őrizetbe vették. A nyomozók lefoglalták a gépkocsit, és visszaadták a tulajdonosnak – fogalmaztak. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában