Lopás

2024.02.15. 16:00

Még a karácsonyi díszeket is megfújta a kényszeres tolvaj Kenderesen

Egy helyi ház kirámolása miatt vitte be a rendőrség a kenderesi tolvajt, de gyorsan kiderült, hogy van még a számláján egy s más.

Rózsa Róbert

Gyakorlatilag kirámolta a környék udvarait a kenderesi tolvaj, akinek még a település karácsonyi díszére is megfájdult a foga

Fotó: police.hu

Lopás megalapozott gyanújával állított elő a rendőrség szerdán egy 26 éves kenderesi férfit – közölte csütörtökön a police.hu. A férfit azért vitték be, mert a gyanú szerint múlt év vége és idén február 5. között válogatás nélkül lopott egy helyi ház udvarából: elvitt kerti széket, szobrokat, autókerekeket, kerékpárt és szigetelő anyagot is.

Kihallgatása után bebizonyosodott, hogy az illető nem csak egy házban „vendégeskedett”. Korábban több kenderesi házból fújt meg szerszámokat, létrát, talicskát, tűzifát – mindehhez pedig társai is akadtak. Az ünnepek alatt ráadásul még a kenderesi művelődési ház elől két világító szarvast is ellopott.

A rendőrség az esettel kapcsolat az közölte, az ügyeket egyesítették, a férfit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. Ellene és a társai ellen is büntetőeljárás van folyamatban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában