Többrendbeli lopás

2024.02.05. 12:23

Sikkasztás után még egy kerékpárt is ellopott egy jászberényi férfi

Sikkasztás és ötrendbeli lopás után még kerékpárt is eltulajdonított egy jászberényi férfi. A rendőrök a kamerafelvételek segítségével azonosították be.

Pakainé Pusztai Nóra

60 ezer forint értékű kerékpárt vitt el

Forrás: Police.hu

Egy jászberényi biciklitárolóból február 2-án délelőtt loptak el egy lezáratlanul hagyott, 60 ezer forint értékű kerékpárt. Ahogy a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, a rendőrök kamerafelvétel alapján azonosították a tettest, akit dél körül – éppen a lopott biciklivel – állítottak meg. A 23 éves helyi lakost elfogták és előállították, a férfi a kihallgatás során beismerő vallomást tett.

– A helyzetet nem könnyítette meg az a tény, hogy a fiatalember a cselekményt bűnügyi felügyelet alatt követte el. Őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. A kerékpárlopást a rendőrök a gyanúsított ellen folyamatban lévő korábbi üggyel egyesítették, amit sikkasztás és ötrendbeli lopás miatt jelenleg is vizsgálnak – közölték a police.hu-n.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának a biciklilopások megelőzését célzó ajánlásai mindig aktuálisak! Arra kérik az olvasókat, tekintsék át a prevenciós tippjeiket.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában