Lopás

2024.03.04. 14:30

Arcátlan fosztogatásba kezdett egy férfi Törökszentmiklóson

Már januárban „meglátogatta” a rendőrséget az a törökszentmiklósi férfi, akit akkor egy tanya fosztogatása miatt hallgattak ki. Mindez nem hatotta meg, mert március elejéig tovább lopkodott a környéken, míg végül múlt szombaton le nem tartóztatták.

Rózsa Róbert

Négyrendbeli lopás gyanújával folytat eljárást a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság egy helyi férfivel szemben. A 32 éves illető rovásán a gyanú szerint sok van, már januárban kihallgatták a rendőrök, mert vélhetően alufelniket és több használt kardántengelyt is ellopott egy tanyáról.

rendőrség, kerékpár, lopás
Ennek a kerékpárnak az elcsenése volt az utolsó az amúgy hosszú sorban, amely a törökszentmiklósi lopkodó számlájára írható. A járgányt visszakapta tulajdonosa
Forrás: Police.hu

Mint azt a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, az eljárás nemigen hatotta meg, mivel a gyanú szerint február 25-én már fejszét és kézifűrészt lopott egy udvarból, március 2-án pedig egy mobiltelefont csent el egy lakásból. Még ugyanezen a napon „visszatért a járművekhez”, merthogy besurrant egy családi ház udvarába, ahonnan az ott lakók kerékpárján távozott – ezt frissében el is adta.

Végül ez utóbbi bizonyult utolsó lopásának. A nyomozók kamerafelvételek és tanúk segítsége nyomán őrizetbe vették és letartóztatták a feltételezett tolvajt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában