Razzia

2024.03.14. 12:51

Drogozás közben törtek rá a szolnoki dílerre, videón a rajtaütés

Szolnoki kábítószerdílert buktatott le a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tisza MEKTO bevetési egysége szerdán. A férfi ismerőseivel épphogy elszívta a tiltott szert, amikor rajtuk ütöttek a rendőrök.

Pakainé Pusztai Nóra

Egy szolnoki férfit kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak a rendőrök. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint, a szolnoki rendőröknek olyan információ jutott a birtokukba, miszerint egy helyi férfi több alkalommal értékesített fehér, rögös állagú anyagot drogfogyasztóknak, akik grammonként 6000 forintot adtak a bűnös szerért.

drogdíler
A kiérkező rendőrök a földre teperték a szolnoki dílert
Forrás: Részlet a rendőrség videójából

– A nyomozók a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tisza MEKTO bevetési egységének közreműködésével március 13-án ütöttek rajta a díleren, akinél éppen két fogyasztó tartózkodott – közölték.

A rendőrök kutatás során droggyanús anyagot, mobiltelefonokat, valamint a vagyonvisszaszerzés keretében pénzt foglaltak le.

A rendőrök kutatás során a vagyonvisszaszerzés keretében pénzt is lefoglaltak
Forrás: Police.hu

A 46 éves dílert a rendőrök kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában