Letartóztatták

2024.03.22. 15:11

Egy tiszaburai dílerrel kevesebb: autóban találták meg az anyagot a rendőrök

Kábítószert árult a helyi lakosoknak egy 47 éves férfi. A rendőrök őrizetbe vették, a bíróság elrendelte a letartóztatását.

Kovács Berta

Az abádszalóki járőrök Pusztataskony közelében, a Tisza-hídhoz vezető úton ellenőriztek egy személyautót március 19-én délelőtt. Megállapították, hogy a jármű egyik utasa az a tiszaburai férfi, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy az elmúlt egy-két évben helyi lakosoknak rendszeresen, anyagi haszonszerzés céljából kábítószert adott el pakkonként 500-1000 forintért. 

Rendőrkézen a tiszaburai díler 
Fotó: Police.hu

A rendőrök a gépkocsi átvizsgálása során alufóliába csomagolt fehér port találtak, ami az előzetes szakvélemény szerint új pszichoaktív anyag. A férfit előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként hallgatták ki. A burai férfit őrizetbe vették, és a bíróság elrendelte letartóztatását – tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök az autó átvizsgálása során alufóliába csomagolt fehér port találtak 
Fotó: Police.hu

A férfi ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt indult eljárás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában