Közlekedési baleset

2024.03.19. 14:56

Korábban eltiltották a vezetéstől azt a sofőrt, aki autójával árokba csapódott Jászapátin

Az árokba borult egy személyautó Jászapátin kedden kora délután, a város egyik kereszteződésében. A járművet a jászkiséri önkormányzati tűzoltók vontatták ki az árokból. A helyszínre a rendőrség is kiment, kiderült, a férfi nem is vezethetett volna.

Molnár-Révész Erika

Letért az úttestről, majd az árokba csapódott egy személyautó Jászapátin, a Kossuth Lajos út és a Busai utca kereszteződésében, kedden, kora délután. Műszaki mentés céljából a jászkiséri önkormányzati tűzoltók vonultak ki a helyszínre. 

vezetes eltiltas alatt,árokba hajtott,jászapáti
Fotó: Tóth Imre / Forrás: Illusztráció

Az egység kivontatta az árokból a járművet –  tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A helyszínre a rendőség is kiment. 

– A kiérkező kollégák megállapították, hogy a sofőr járművezetés eltiltás hatálya alatt állt, ezért őt előállították – tájékoztatott András Hunor Lehel százados, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában