Csúcstechnikában utazott

2024.04.09. 19:30

Csúnyán felsült a város legkülöncebb bűnözője, a miklósi munkásnadrágos tolvaj

Mintha csak egy elektronikai szaküzletben járt volna, úgy lopta el egy családi ház technikai eszközeit egy férfi Törökszentmiklóson. A „technika ördöge” az elektronikai cuccok mellé – ki tudja, miért – egy munkásgatyát is zsákmányolt.

Rózsa Róbert

Hamar bilincset kapott a kezére a törökszentmiklósi „technika ördöge”

Fotó: police.hu

Számítógép, fényképezőgép, videókamera – többek között ez szerepelt annak a tolvajnak a kívánságlistáján, aki egy felújítás alatt álló törökszentmiklósi családi házba tört be a napokban, és vitte el a fentebbi eszközöket.

Terítéken a miklósi tolvaj zsákmánya
Fotó: police.hu

A miklósi „technikai guru” az elorozott elektronikai eszközök mellé ráadásul még egy munkásnadrágot is „választott”.

Az esetről beszámoló Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerint mindenesetre az illető nem sokáig élvezhette a modern technika vívmányait. Az eset április 3-ai bejelentését követően – kamerafelvételek segítségével – két órán belül előállították, és gyanúsítottként kihallgatták a 43 éves helyi férfit.

A férfi lakásán meg is találták a lopott tárgyakat, a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság lopás bűntett miatt folytat eljárást a gyanúsított ellen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában