SZOLNOK – fotóval frissítve

2020.06.30. 09:42

Szemtanúkat kerestek: elgázolt egy gyalogost, majd elhajtott

A Szolnoki Rendőrkapitányság nyomozást folytatott segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetése miatt. A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták azt a szolnoki férfit, aki kijelölt gyalogos átkelőhelyen ütött el egy gyalogost, majd továbbhajtott.

police.hu

Forrás: police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytatott segítségnyújtás elmulasztása bűntett gyanúja miatt — tudtuk meg a rendőrség sajtóügyeletétől.

A rendelkezésre álló adatok szerint, ismeretlen személy közlekedett egy személygépkocsival a szolnoki MÁV Kórház előtti útszakaszon Besenyszög irányába 2020. június 30-án 8 óra körül. A sofőr haladása során elgázolt egy gyalogosan közlekedő asszonyt, aki a MÁV Kórházba tartott, majd a jogsértő megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A nő a baleset következtében – az elődlegesen orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A rendőrségi felhívásnak köszönhetően a gépjárművezető önként jelentkezett a Szolnoki Rendőrkapitányságon, ahol gyanúsítottként kihallgatták. Az eljárás során megállapítást nyert, hogy a 29 éves férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel és eltiltották a vezetéstől.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában