fogadj örökbe!

2018.02.25. 17:17

Sokan várnak rá, hogy gazdira leljenek – Legyél te az egyik!

A Kéz a Mancsért civil állatvédő egyesület tagjai már 6 éve dolgoznak azért, hogy a "kidobott", árván maradt kutyáknak teremtsenek jobb sorsot, találjanak számukra gazdit.

A csapat tagjai önkéntesekből áll, akik munka és család mellett végzik e tevékenységet. Telephellyel nem rendelkeznek, a mentett kutyusokat ideiglenes befogadóknál helyezik el. Számos négylábú szeretetcsomagon segítettek már, sok kutya köszönheti nekik az életét.

Erejükön felül dolgoznak azért, hogy az utcára került, rosszabb esetben balesetet szenvedett ebek számára megfelelő orvosi ellátást, gyógyszereket, ételt biztosítsanak, és – nem utolsó sorban – szerető gazdit találjanak.

A továbbiakban néhány általuk megmentett, és immár örökbe fogadható blökit mutatunk be.

Az első kutyus Stark névre hallgat, aki 2016 decemberében látta meg a napvilágot. Igazi erős kiállású kutya, azonban ez ne tévesszen meg senkit, emberekkel nagyon barátságos és imád játszani, labdázni! Egyedüli kutyának ajánlják. Ivartalanítva, oltva és chipelve keresi gazdiját.

Másodikként Gina-t mutatjuk be, aki 2015 novemberében született. Igazi csapatjátékos: más kutyákkal is nagyon jól kijön és imád labdázni. Közepes termetű, súlya 20 kg. Kisgyermekes család leendő tagjának is kiváló lehet, hiszen nagyon szereti a gyermekeket, a macskák viszont óvatosan közelítsék meg, mert nem jön ki jól velük. Csendes, nyugodt természetű kutya. Oltva és chipelve keresi gazdiját.

Shadow 1-2 év körüli közepes termetű, játékos szőrgombóc. Igazi főnyeremény, hisz más kutyákkal és gyermekekkel is remekül kijön. Ivartalanítva, oltva és chipelve keresi szerető gazdiját.

Glamur egy kaukázusi keverék szuka, 2017 augusztusában született. A kaukázusi fajtához hűen egy remek jelzőkutyát ismerhetünk meg személyében. Egyedüli kutyának ajánlják. Közepes termetű, oltva és chipelve keresi leendő gazdiját.

Mia 2015 márciusában született. Kis termetű, magassága 70 cm, súlya 15 kg. Félénk, nehezen megnyíló kutya, ezért mindenképp egy türelmes és szerető gazdira van szüksége. Ha valakit a bizalmába fogad, ahhoz viszont nagyon ragaszkodik. Jó jelző kutya. Bizalmatlanságából adódóan egyedüli kutyának ajánlják. Ivartalanítva, oltva és chipelve keresi szerető gazdiját.

Ha felkeltettük érdeklődésést és szeretne örökbe fogadni így tud tájékozódni: 06-30-731-8116-os telefonon, vagy sms-ben, vagy Facebook: Kéz a Mancsért Egyesület-nél, privát üzenetben.

Ments meg egy Életet és fogadj örökbe egy cukiságot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában