A SZENVEDÉLYBETEGSÉGEK ELLEN

2018.02.06. 12:42

Gépiparisok sétáltak a Hetényi patológiáján

A napokban ismét betekinthettek szolnoki középiskolások a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézet patológiájára.

Hutter Zsófia

A különleges programot a megyei rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztálya indította. A séta során a szenvedélybetegségek következményeit mutatják be a fiataloknak, felhívva ezzel a figyelmüket a megelőzés fontosságára.

A „Sétával a szenvedélybetegségek ellen!” elnevezésű eseményen a szolnoki SZMSZC Jendrassik György Gépipari Szakgimnáziuma tanulói vettek részt.

A bejárást a megyei rendőr-főkapitányság szakembere, dr. Gyetvai Béla rendőr alezredes vezette, aki Náhóczki Adrien boncmesterrel együtt bemutatta a patológia működését.

A két szakember közösen igyekezett egy másik szemszögből megismertetni a fiatalokkal a függőségek, például a drogok, a dohányzás vagy az alkohol veszélyeit.

A program végén a diákok kiemelték, hatékonyabbnak érzik az ilyen típusú előadásokat. Itt közvetlen közelről láthatták, milyen következményei lehetnek a szenvedélybetegségeknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában