JÁSZDÓZSA

2018.02.27. 16:30

A protokoll szabályairól szerezhettek újabb ismereteket a szakemberek Jászdózsán

A közművelődés különböző területein dolgozó megyei szakembereket hívták a napokban Jászdózsára, a MűReMeK nevet viselő szakmai konferenciára.

Banka Csaba

Görög Ibolya előadására sokan voltak kíváncsiak

Fotó: Banka Csaba

Baranyiné Csomor Katalin, a közösségi ház vezetője honlapunknak elmondta, sok esetben találják magukat szembe olyan helyzetekkel a rendezvényeken, amikor szükség van a diplomácia szabályainak ismeretére.

– Időszerűnek láttuk, hogy gyarapítsuk ismereteinket ezen a területen. Szakmai konferenciánk épp ezt a célt szolgálja – mondta Baranyiné Csomor Katalin honlapunknak.

– Nagykövetek, konzulok, ismert személyiségek érkezésekor szeretnénk megfelelően előkészíteni minden alkalommal a látogatást. Ehhez az ország legismertebb szakembereinek tanácsait hallgathattuk meg – tette hozzá.

A rendezvényen előadást tartott Görög Ibolya protokollszakértő, illetve a rendezvény moderátora volt Tarczay Gyula, aki nemrégiben vehette át a „Szavak embere díjat”.

Görög Ibolya előadására sokan voltak kíváncsiak
Fotós: Banka Csaba

Az előadások meghallgatása mellett a megyei szakemberek ötletbörzéjével zárult a különleges program.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában