Bál

2018.03.03. 14:30

Tíz másik város fiataljaival együtt bálozhattak a szolnokiak

Harmadik alkalommal rendezték meg a kecskeméti ifjúsági bált, melyre Kecs­kemét kulturális partnervárosaként Szolnok fiataljai is meghívást kaptak.

Oláh Csenge és Kosztyu András képviselte városunkat

Forrás: Beküldött fotó

Városunk ifjúságát Oláh Csenge diákpolgármester és Kosztyu András, a Szolnok Városi Diákok Tanácsa elnöke képviselte. A szervezők célja az volt, hogy egy olyan programot hozzanak létre, ami lehetőséget nyújt Kecskemét fiataljainak szórakozni úgy, hogy az minőségi időtöltés legyen.

Egy évben egyszer valami mást akartak az éjszakai program fókuszába helyezni, mint egy megszokott péntek este légköre. A báli hangulat teljesen megfelel a kulturált szórakozás értékeinek.

A sztárzenekar, a New Level Empire mellett helyi csapatok és zenészek is bemutatkozási lehetőséget kaptak az est folyamán. Mintegy háromszáz vendég mulatott a bálban, nem csak Kecskemétről, hanem tíz másik város diákönkormányzatai, ifjúsági tanácsai, képviselői vettek részt az eseményen.

Oláh Csenge és Kosztyu András képviselte városunkat
Forrás: Beküldött fotó

A rendezvényt Mohay Gergely, az Ifjúságpolitikáért és Esélyteremtésért Felelős Helyettes Államtitkárság osztályvezetője, Nemcsik Mátyás, a Kecskeméti Ifjúsági Tanács alelnöke, önkormányzati képviselő és Krasnyánszki Anna, a Kecskeméti Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat elnöke nyitotta meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában