Az év párja

2018.03.28. 17:20

Wellnesshétvégét nyertek az Új Néplappal, ez lesz a nászútjuk

Hihetetlen mennyiségű, több mint ezerháromszáz szavazólapot gyűjtött össze az Év párja 2017 elnevezésű fotóversenyünk győztese. A kunhegyesi Bordás-Tőzsér Cintia és Bordás Zsolt esküvőjére az egész helyi rendőrőrs meghívást kapott, és még a karcagi rendőrkapitány is tiszteletét tette.

Czakó Nóra

Cintia és Zsolt legszebb emlékei Tiszaroffhoz fűződnek

Forrás: Beküldött fotó

Már hét éve alkot egy párt Cintia és Zsolt, akik ugyan kunhegyesiek, de Tiszaroffhoz fűződnek a legszebb emlékeik. Itt ismerték meg ugyanis egymást, itt történt a lánykérés és az esküvői fotók is itt készültek.

– Mivel körzeti megbízott vagyok, Cintia pedig szintén a Kunhegyesi Rendőrőrsön dolgozik, elég nagy létszámú vendég vett részt az esküvőnkön – mesélte Zsolt.

– Már a családunk is elég nagy, de mi az egész őrsöt meghívtuk. Sőt, még a Karcagi Rendőrkapitányság vezetője is tiszteletét tette. Így összesen kétszázan voltunk. A kollégák pedig díszegyenruhában, kardjukat a magasba tartva álltak nekünk sorfalat – tette hozzá.

Amikor bő egy évvel ezelőtt először indította el az Új Néplap az Év párja nyereményjátékot, Cintia és Zsolt már akkor eldöntötte, hogy a következő versenyen ők is indulnak.

Miután összeházasodtak, remélték, újra versengésre hívjuk az ifjú párokat. Cintia meg is bízta egyik ismerősét, aki Új Néplap-előfizető, hogy amint meglátja az újságban a felhívást, szóljon nekik.

– Leginkább a nyeremény miatt jelentkeztünk a játékra, hisz sajnos nem tudtunk még elmenni nászútra. Úgy gondoltuk, hátha így lenne lehetőségünk bepótolni, még ha csak egy rövidebb nyaralás erejéig is – árulta el Cintia.

Ahhoz hogy sikerüljön megnyerniük a versenyt, akadt bőven segítségük. Ugyanis mind a kétszáz ember, aki ott volt az esküvőn, szorgalmasan gyűjtögette a szavazólapokat. Cintia régi munkatársai is nagyon sokat segítettek, és mivel Zsolt rendőr, rengeteg ember ismeri.

– Egyik reggel, amikor épp indultam dolgozni, a nagymamám hívott, hogy gratulál. Azt feleltem neki, hogy „köszönjük, de legalább mondd el, hogy mihez”. Akkor tudtam meg, hogy mi nyertük a papír alapú szavazást.

Cintia és Zsolt legszebb emlékei Tiszaroffhoz fűződnek
Beküldött fotó

– Gyorsan elrohantam a boltba, és vettem én is egy újságot, hogy lássam. Utána egész nap csörgött a telefon, mert az összes ismerős hívott, hogy gratuláljon – emlékezett vissza Cintia.

– Nagyon boldogok voltunk, és meglepődtünk, mert nem számítottunk rá, hogy meg is nyerjük a versenyt. Bíztam benne, hogy az első ötben benne leszünk, de nem gondoltam volna, hogy az első helyen.

– Ráadásul nem ez volt az egyetlen jó hír azon a napon. Akkor tudtuk meg ugyanis, hogy meg tudjuk venni azt a kunhegyesi családi házat, amiről álmodtunk – osztotta meg honlapunkkal is az örömteli hírt.

Mielőtt azonban beköltöznének és belevetnék magukat a ház körüli teendőkbe, felhasználják a nyereményüket, és eltöltenek három napot a Martfű Termál Spaban.

– Ez lesz a pótnászutunk, és nagyon jó lesz kiszakadni a szürke hétköznapokból. Nem voltunk még a martfűi termálhotelben, de az ismerősök azt mondták, szép hely és nagyon jól jártunk – mondta Zsolt.

Hárommillió forint is gazdára talál

Továbbra is érdemes előfizetni lapunkra, hisz hamarosan indul újabb nyereményjátékunk, a tavaszi mozaikkereső. A játék ideje alatt harminchárom ajándék talál majd gazdára több mint hatmillió forint értékben.

Azok az olvasóink, akikre rámosolyog a szerencse, különféle hasznos utalványokat, LED tv-t és wellnesshétvégét nyerhetnek, a fődíj pedig nem kevesebb lesz, mint hárommillió forint bankkártyán.

Keresse a játékszelvényt az április 6-ai számunkban, és nyerjen az Új Néplappal!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában