VÉGZŐSÖK DÉLUTÁNJA

2018.04.26. 20:20

Faültetéssel és lufikkal búcsúztak Szolnok végzősei (galéria+videók)

Szolnokon a csütörtök délután a város végzőseiről szólt. 

Szoljon.hu

Lufival búcsúztak a végzősök

Fotó: Mészáros János

Idén is már hagyományosnak számító faültetéssel búcsúztatta a város a végzősöket, illetve állított emléket szolnoki diákéveiknek.

A Rózsakert szomszédságában lévő végzősök parkjában kapott helyet az újabb facsemete, amelyet Szalay Ferenc polgármesterrel közösen ültettek el az idén érettségiző diákok.

A faültetés után a város új érdekessége köré gyűltek a fiatalok a Rózsakertben, elkészült ugyanis Szolnok szelfipontja, amit most hivatalosan fel is avattak. A város első szelfipontja egy nagy Szolnok felirat, melynek ötlete a diákok érdeme.

Miután Oláh Csenge, Szolnok diákpolgármestere átvágta a szalagot, Szalay Ferenc invitálta közös csoportkép-készítésre a fiatalokat.

Szalay Ferenc köré gyűltek a diákok a Szolnok felirat alatt
Fotós: Szarvák Emese

Persze többen egyből ki is használták a lehetőséget és sorban készültek a diákok szelfijei a Szolnok felirattal a háttérben.

A nagy fotózkodás után útra kelt a csoport és mindenki a Hild tér felé vette az irányt, ott várták ugyanis a további programok a végzősöket. Egy-egy lufit is birtokba vehetett mindenki, majd kezdetét vette a már korábban elkészült osztálynaplók átadása a színpadon.

A végén pedig a lufik sorsa is eldőlt, sorban engedték el a színes gömböket a diákok, amiket a nagy szél gyorsan szerte-szét repített.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában