SZAVAZÁS EREDMÉNY

2018.04.23. 11:00

Olvasóink nem túl elégedettek a szolnoki játszóterekkel

Nemrég egyik cikkünkben a megyeszékhely játszótereinek állapotát vettük kicsit górcső alá, hogy megtudjuk, hogyan vigyáznak rájuk, mennyire tekinthetőek biztonságosnak, na és persze tisztának. Mivel ez egy sokakat érintő kérdés és időnként igencsak megoszlanak a vélemények, ezen a héten olvasóinkat is erről a témáról szavaztattuk meg. Önöket kérdeztük, vajon elégedettek-e játszótereink állapotával?

Nos úgy tűnik, olvasóinknak nincsenek jó tapasztalataik a tisztaságot illetően, ugyanis a legtöbben arra a válaszra böktek, miszerint rendszeresen találnak kutyapiszkot, cigarettacsikket, esetleg egyéb szemetet a játszótereken. A szavazók 64 százaléka nem elégett a helyzettel.

Természetesen, akinek nincs gyermeke, valószínűleg ritkán fordul meg a játszótereken, a voksolók 30 százaléka még nem anyuka vagy apuka, így ennyien nem tudtak érdemben nyilatkozni a témáról.

Kicsit elkeseredve vettük tudomásul, hogy a legkevesebben, mindössze a szavazók 6 százaléka gondolja úgy, hogy tiszták, rendezettek a játszótereink és látszik, hogy kellő figyelmet fordítanak a gondozásukra.

Ezen az eredményen valószínűleg érdemes elgondolkodni, legközelebb egy újabb aktuális helyi kérdést boncolgatunk.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában