JÁSZFÉNYSZARU

2018.05.08. 14:43

Fényszarun bővülhet a kerékpárút-hálózat

A helybéliek, illetve a környező településeken élők munkába járását egyaránt könnyíti majd az az új kerékpárút, melynek megvalósításához kettőszázötvenmillió forintot nyert Jászfényszaru.

Banka Csaba

Urbán Csaba, a városi önkormányzat környezetvédelmi és közbiztonsági referense tájékoztatása szerint a Zagyva gátján, a boldogi úttól egészen Heves megye határáig húzódik majd az új kerékpárút.

A legkésőbb jövő év eleji határidővel meghirdetett kivitelezői munkára közbeszerzési pályázatot írt ki a település. Ezt a folyamatot nemrégiben zárták le. A kivitelezés időközben elindult, eddig az ütemterv szerint halad a településeket összekötő kerékpárút-hálózat bővítése.

Az építkezés előreláthatóan szeptemberig tart – tudtuk meg Urbán Csabától.

A beruházás azért is fontos, mert a kerékpárút megépítését és átadását követően a Jászfényszarun működő üzemek munkahelyeit a Hatvan és Boldog településekről érkezők a Zagyva-gáton kerékpárral is biztonságosan közelíthetik majd meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában