JÁSZKARAJENŐ

2018.06.10. 14:28

A szennyvízhálózat lassan elkészül, a szennyvíztelepet most kezdik Jászkarajenőn

Ezekben a napokban is zajlik a falu történetének legnagyobb közműfejlesztési beruházása, mely úgy tűnik, gyors ütemben halad.

Hartai Gergely

– Településünk szennyvízhálózatának hetven százalékát már kiépítettük... – nyilatkozta a jelenlegi állapotokról Palya István.

A község polgármestere elmondta, a hosszú ideje tartó korszerűsítés továbbra sem szünetelhet. Mi több, hamarosan új komplexum épül fel a környéken.

– A csatornarendszerhez tartozó szennyvíztelep kialakítását még csak most kezdjük el! S ha minden a tervek szerint alakul, jövő tavasszal át is adhatjuk a létesítményt... – taglalta. Palya István azt is közölte, rendkívül fontos, hogy a meleg hónapokban is ütemezetten haladjon a munka.

Mint mondta, a tavasz ugyanis egyáltalán nem kedvezett a csatornarendszer kialakításának.

– Az elmúlt hónapok rapszodikus időjárása és a faluban is jól érzékelhető belvízhelyzet jelentősen lassította a munkálatokat. Így a nyári időszakot különösen ki szeretnénk használni – összegezte a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában