OLVASÓI FOTÓK

2018.06.03. 17:30

Ezen a héten is összejött néhány ütős parkolási mutatvány

Lassan tényleg elmondhatjuk, a szabálytalan parkolásokat illetően is vannak "hagyományok", bizonyos megoldások ugyanis napi szinten előfordulnak.

Szoljon.hu

Olvasónk fotózta, köszönjük!

Szinte olyan már, mintha a szabálytalankodóknak ezt valaki tanítaná. Ilyen szokásos megoldás például a parkolóhelyeket elválasztó vonalra parkolás. Mutatunk is erre egy szuper példát, viszont ezúton szeretnénk jelezni: ez nem az a bizonyos követendő példa.

Ja, és csak hogy szemléletesebb legyen, kicsit távolabb, a másik sorban is sikerült valakinek a vonalra parkolni.

Olvasónk fotózta, köszönjük!

Rögtön egy másik „remek” példa a rendre előforduló szabálytalan megoldásokra, a „csak beszaladok valahova” típusú parkolás.

Az alábbi fotó szemlélteti is amiről szó van.

Olvasónk fotózta, köszönjük!

A Boldog Sándor István körúton volt szemtanúja a fenti esetnek olvasónk: az autóval érkező család megállt fagyizni, viszont a jelek szerint a célállomásig szerették volna a lehető legrövidebbre minimalizálni a gyalogos távolságot, így aztán kitették a vészvillogót, megálltak a külső sávban, amíg mindenki megkapta a kívánt mennyiségű gombócot.

A következő kép a Hild Viktor úton készült, sajnos azt kell mondjuk, ez sem egy ritka eset. Az egyik fehér autónak a kanyarban sikerült leparkolni, hátha elférnek majd így is mellette. Egy nagyobb autó már nem valószínű. De még ha elfér, akkor is...

Az alábbi megoldásra inkább nem is mondunk semmit. Bár ő is biztos csak beszaladt valamiért, azért hagyta az autót egy teljesen indokolatlan helyen.

Olvasónk fotózta, köszönjük!

És végül jöjjön egy olyan fotó, amin egymás mellett rögtön ketten is szuper jól parkoltak, az egyik forgalom elől elzárt területen, a másik meg, hát „csak úgy” random lerakta valahol az autót.

Olvasónk fotózta, köszönjük!

Ha Ön is lát hasonlóan bosszantó parkolási megoldásokat, küldje el nekünk a [email protected] email címre, örömmel fogadjuk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában