videó+galéria

2018.07.08. 16:26

Dübörgött a nemzetközi motoros találkozó Földváron

Csütörtöktől vasárnap délutánig kevés csendes perc telt el a tiszaföldvári strand területén, ugyanis ezekben a napokban rendezték meg a XXVI. Griff Nemzetközi Motoros Találkozót.

Szoljon.hu

Idén is több ezer látogatót és pihenni vágyót vonzott a négynapos találkozó, de legtöbben természetesen a motorozás szerelmesei voltak.

Fiatalok, veteránok, robogósok, „Simsonosok”, „trike-osok” és chopperesek múlatták együtt, békességben az időt, ami szerencsére a strandolásnak is kedvezett.

Motoros klubokból sem volt hiány, akik az idők kezdete óta ismerősen intenek egymásnak az év legnagyobb motoros találkozóján.

Ameddig csak a szem ellátott, mindenhol sátrakba és a kedvenc sörüket kortyolgató motorosokba botlott az ember, arról nem is beszélve, hány ezer gépet csodálhattak meg a kíváncsiskodók.

Ennek a több ezer két- vagy háromkerekűnek pedig a hangja az, ami a vizuális élmények mellé megadja a végső katarzist a léleknek. Pláne, ha a strand több szegletéből egyszerre kezdenek dübörögni a motorok.

Ha nem hiszik, győződjenek meg róla Önök is:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában