Jászkunság/NAV

2018.07.21. 10:26

Strandokon tűnhetnek fel a revizorok megyénkben

Nyáron sem tétlenkednek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai, sőt: a szervezet honlapján közzétett „adótraffipax” szerint nagyon is aktívak júliusban a jászkunsági szakemberek.

Debrecen, 2014. január 7. Illyés Katalin, egy debreceni üzlet alkalmazottja egy online pénztárgéppel 2014. január 7-én. A Nemzetgazdasági Minisztérium azt javasolja a pénztárgép-cserét figyelemmel kísérő munkabizottságnak, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal online adatkapcsolatra képes gépekre való átálláshoz biztosítandó állami támogatás igénybevételének határideje január 31. legyen.

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Czeglédi Zsolt

E szerint ebben a hónapban Jász-Nagykun-Szolnok megyében a NAV munkatársaira elsősorban azokban az üzletekben kell számítani, ahol az online pénztárgép üzembe helyezése óta még nem volt ellenőrzés.

Emellett a nyári rendezvényeken, fesztiválokon, valamint a strandok, fürdők területén értékesítők is számíthatnak ellenőrzésekre.

Borítókép: Illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában