ISKOLAKEZDÉS

2018.08.29. 12:45

Kiosztották a tankönyveket a karcagi suliban

A Karcagi Nagykun Református Általános Iskolában még kedden is osztották a tankönyveket.  A kisebbek szülővel, testvérrel érkeztek, a nagyobbak már önállóan jöttek az új könyvekért.

Daróczi Erzsébet

Körmöndi Annát nővére, Dóra kísérte el a könyvekért

Fotó: Daróczi Erzsébet

Földváriné Simon Ilona igazgatótól megtudtuk, minden tankönyv időben megérkezett. A tantermeket a pedagógusok már dekorálják, új nyelvi labort létesítettek a Kálvin út 5. szám alatti iskolaépületben.

Körmöndi Annát nővére, Dóra kísérte el a könyvekért
Fotó: Daróczi Erzsébet

Több termet is felújítottak a nyáron. Szeptember 3-án reggel fél nyolckor minden készen áll a gyerekek fogadására. Teljes létszámmal, huszonnyolc fővel, százszázalékos szakos ellátottsággal kezdik a tanévet.

Jövő hét hétfőn fél nyolckor lesz az első becsengetés, a tanévnyitóra vasárnap 10 órakor, a református nagytemplomban kerül sor.

A refinek összesen négyszázharminc diákja lesz, a negyvennégy elsős közül tizenöt vidékről érkezett. De a felsőbe is jöttek Kunhegyesről, Kunmadarasról, Bucsáról, Berekfürdőből is tanulók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában