Kuncsorba

2018.09.06. 12:45

Közel ötvenmillió forintos beruházás zárult le Kuncsorbán

Az alig néhány hónap alatt megvalósult fejlesztés keretében energetikai felújításra nyílt lehetőség a település korábbi művelődési házában, amely mostantól kulturális kiállítótérként, helytörténeti múzeumként és közcélú szabadidős sportlétesítményként üzemel.

A felújított művelődési házat szerdán avatták fel

Fotó: Beküldött fotó

A projekt keretében az energetikai szempontból elhanyagolt művelődési házat utólagosan szigetelték, kicserélték a nyílászárókat, valamint megújult az épület hőtechnikai rendszere a korszerű radiátoros rendszer kialakításával.

Az energetikai felújítás mellett hangsúlyos szerepet kapott a beruházás helyszínének részleges akadálymentesítése is. A kivitelezés sikeresen lezárult az elmúlt napokban, az ünnepélyes átadás pedig szerdán volt.

A felújított művelődési házat szerdán avatták fel
Fotó: Beküldött fotó

A modern, energia- és költségtakarékosan üzemeltethető épület átadásán köszöntőt mondott Boldog István országgyűlési képviselő, dr. Berkó Attila Jász-Nagykun-Szolnok megyei kormánymegbízott és Fehér Petra, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés alelnöke is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában