SZOLNOK

2018.12.20. 16:30

Mozaikkereső: értékes robotporszívót nyert olvasónk

Szabó Józsefné szajoli lakos nyerte november 16-án indított nyereményjátékunk egyik díját, az értékes robotporszívót. Nyereményét kedden délután vette át munkatársainktól, az Új Néplap ügyfélszolgálatán.

Molnár-Révész Erika

Szabó Józsefné (balra) Fodor Beátától, az Új Néplap üzletszervezési vezetőjétől vehette át a nyereményét.

Fotó: Mészáros János

– Nagy meglepetés volt számomra, hiszen a lányom küldte be a játékszelvényt, mert én három hetet Hévízen tartózkodtam. Először nem is mertük elhinni, hogy mi vagyunk a szerencsések, amikor megláttuk, hogy Szabó Józsefné, és hogy Szajol – többen is élünk ilyen névvel a településen –, csak már amikor felhívtak az újságtól.

– Nagyon örülünk neki, remélem, ezzel a porszívóval már jóval könnyebb lesz a takarítás, hiszen nem kell huzigálni, mint a másikat. Az előszobában biztosan nagy hasznát vesszük majd – mondta a boldog nyertes, aki azt is elárulta, legalább huszonöt éve előfizetője az Új Néplapnak.

– Meg vagyok elégedve az újsággal, az elejétől a végéig el szoktam olvasni, általában reggelente. A lányom szokta behozni, ő olvassa el először, amikor pedig elmegy dolgozni, akkor következek én – tette hozzá mosolyogva Szabó Józsefné.

Nyertesünk azt is elárulta, a karácsonyt másik lányánál tölti Zalaegerszegen, ahol már három unokája is nagyon várja.

Szabó Józsefné (balra) Fodor Beátától, az Új Néplap üzletszervezési vezetőjétől vehette át a nyereményét.
Fotó: Mészáros János

A mozaikkereső játékot hűséges előfizetőink számára indítottunk. Sok értékes nyeremény talált gazdára a de­cember 13-i, közjegyző jelenlétében megtartott sorsolást követően.

A szerencsések között országos szinten összesen tizennégy darab ötszázezer forint értékű Takarékbank banki utalványt, tizennégy darab laptopot, tizennégy darab Iphone7-es telefont, tizennégy darab robotporszívót és tizennégy darab kétszemélyes wellnesshétvégét sorsoltunk ki, így mind a tizennégy lapunk elkötelezett olvasói egyenlő eséllyel indulhattak az ajándékokért.

Megyénkben öt nyeremény talált gazdára, az öt nyertes az elkövetkezendő hetek során veszi át az értékes nyereményeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában