TÖRÖKSZENTMIKLÓS

2019.02.04. 18:45

Taroltak az ügyes hunyadis diákok

Két korosztályban is aranyérmet szereztek a Hunyadi Mátyás Magyar–Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tanulói a január 24-én Békésen tartott Sport XXI. Program Terematlétika Versenyen.

Molnár-Révész Erika

A gyerekeknek öt versenyszámot kellett teljesíteniük, váltóban gátfutást, zsámolyszökdelést, medicinlabda-lökést, helyből távolugrást és sprintgátfutásváltót.

A tizenegy éven aluliakból álló csapat hengerelt, minden versenyszámban győzelmet aratott, összesítésben végül tizenkét ponttal előzte meg a Szolnoki Sportiskola csapatát.

A tizenhárom éven aluli diákokból összeállt miklósi csapat – bár kiélezett csatát vívott a békéscsabai és gyulai sportiskolákkal – végül két ponttal győzött az összesen tizenkét alakulatot számláló mezőnyben.

Az öt versenyszámban két első, két harmadik, valamint egy negyedik helyezést ért el a huszonnyolc tagot számláló hunyadis csapat. A tanulókat Vaszkán Gábor testnevelő tanár, atlétikai szakedző készítette fel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában