JÁSZFÉNYSZARU

2019.02.14. 10:30

Több jászsági intézménynek adományozott tévét és monitort az ázsiai cég

Kórházaknak, oktatási, nevelési intézményeknek, önkormányzatoknak, valamint rendőrségeknek adományozott televíziókat és monitorokat szerdán a Samsung Electronics Magyar Zrt.

Illés Anita

Keunha Hwang adta át az adományokat Fényszarun

Fotó: Illés Anita

Az adományozási ünnepségen Keunha Hwang, a cég elnöke köszöntötte a meghívott vendégeket.

Az elnök kiemelte: Győriné dr. Czeglédi Mártának, Fényszaru polgármesterének és az állam támogatásának segítségével a vállalat folyamatosan fejlődik.

– Az utóbbi időben anyavállalatunk is nyomatékosan kihangsúlyozta a társadalmi felelősségvállalás fontosságát. Ennek remélhetőleg eleget tudunk tenni azzal, hogy dolgozóink által készített tévé- vagy monitortermékeket adományozunk iskoláknak, hivataloknak, kórházaknak, rendőrségeknek – tette hozzá Keunha Hwang, aki az ünnepségen elismerő okleveleket adott át a támogatott intézményeknek.

A Jászságban monitorokat, televíziókat adományoztak az Eszterházy Károly Egyetem Jászberényi Campusának, a jászfényszarui rendőrőrsnek és a jászberényi Szent István Sport Általános Iskola és Gimnáziumnak.

Keunha Hwang adta át az adományokat Fényszarun
Fotó: Illés Anita

Az adományozottak között egyébként budapesti, Pest megyei, Heves és Nógrád megyei intézmények is voltak. A cég az ünnepségen negyven különböző méretű televíziót és monitort adott át. A vállalat a jövőben arra törekszik, hogy többféle módon vállalja a társadalmi felelősségvállalási szerepet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában