szolnok

2019.03.31. 16:20

Megnyílt a CsudiLó Tanya kapuja

Családi nyílt napot tartott vasárnap délelőtt a szolnoki CsudiLó Tanya.

házsé/szoljon.hu

Fotó: Hutter Zsófi

Csajbók Ivett, gyógypedagógus és lovasterapeuta vezetésével a Besenyszögi útra ellátogatók megismerkedhettek a CsudiLó Tanya működésével, mely óvodás és iskoláskorú gyermekek terápiás lovagoltatásával foglalkozik képesség-, készség- és mozgásfejlesztés céljából.

A délelőtt során a szakember előadást tartott a sajátos nevelési igényű gyermekek szüleinek, miközben a kicsiket szakképzett segítők szórakoztatták fejlesztő játékok segítségével.

A gyerekek megismerkedhettek a tanya lakóival, volt állatsimogató és hagyományőzrő bemutató is, ahol íjászat és karikásostor várta az érdeklődőket.

A program részeként a szülők részt vehettek egy interaktív beszélgetésen is, ahol szó volt az őket érintő problémáról és nehézségekről, de ízelítőt kaphattak a lóháton történő fejlesztések gyakorlataiból is.

Hogy miről is szól a CsudiLó Tanya, és kiknek alánlják, arról a közeljövően részletesebben mesél majd a Szoljon.hu-nak Csajbók Ivett, a tanya vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában