KISÚJSZÁLLÁS

2019.04.21. 19:50

Számos díjat bezsebeltek a kisúji diákok a Pelikán Kupán

Aranyéremmel és különdíjjal tért haza a Nagykun Baptista Oktatási Központ Általános Iskola, Középiskola és Kollégium Illéssy Sándor Szakgimnázium és Szakközépiskola Tagintézményének két diákja, Bernáth Ibolya és Bognár Andrea – felkészítő tanáruk Horváth Ferenc szakoktató volt –, akik egy pincérasztallal neveztek a szolnoki XIV. Pelikán Kupára – tudtuk meg Toldi Attila igazgatótól.

Daróczi Erzsébet

Horváth Ferenc szakoktató aranyérmes tanítványaival, Bognár Andreával (balra) és Bernáth Ibolyával.

Az iskola szakácstanulói – Szekeres Máté, Hajnal Barbara, Nagy Szabina, Szabó Lídia – a közétkeztetés (menza) kategóriában indultak és bronz minősítést kaptak, felkészítő tanáruk Bottlik Imréné volt. A cukrásztanulók – Bakó Dorina, Varga Anna, Tóth Angelika, Tóth Tamás, Berényi Krisztina – munkáját a zsűri diplomával jutalmazta.

A cukrász versenyzők nagy szorgalommal és lelkesedéssel, éjszakába nyúlóan készültek a megméretésre a tankonyhán, s munkájukat Bottlik Imréné segítette tanácsaival.

Horváth Ferenc szakoktató aranyérmes tanítványaival, Bognár Andreával (balra) és Bernáth Ibolyával.
Forrás: Beküldött fotó

A Pelikán Kupán Tóth László igazgatóhelyettes, a 2018. évi kulináris világbajnokságra készített, aranyéremmel díjazott versenymunkáját is megtekinthette a közönség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában