GALÉRIÁVAL

2019.04.12. 13:55

Szeptemberre elkészülhet a Véső úti strand és sporttelep Szolnokon

Egy korszerű, közösségi és szabadidő funkciókkal bővített park jön létre a Véső úti strand területén – hangzott el csütörtökön azon a helyszíni sajtótájékoztatón, ahol Bagdi Sándorné, a kerület képviselője azt is elmondta, hogy a fürdő fejlesztése a Modern Városok Program keretein belül valósul meg. A régi pipa, a kör alakú termálvizes és a téliesíthető ötven méteres úszómedence is feszített víztükörrel működik majd.

P. Pusztai Nóra

A projekt során új öltöző épült, melyben a szivattyúház is helyet kapott. Az élményelemek közül a csúszda telepítése folyamatban van. Zajlik a szükséges közművek kiépítése, megkezdődött a medencék ellátását szolgáló új kút fúrása, korszerűsítik a környék útszakaszait és szennyvízhálózatát is.

– Az infrastruktúra fejlesztésének részeként a régi dobópálya területén kétszáz férőhelyes parkoló létesül, de a strand átadása után buszjáratok is indulnak a Véső úti sporttelephez – mondta a sajtó munkatársainak Szalay Ferenc polgármester, aki azt is hozzátette, hogy a másfél milliárd forintból megvalósuló beruházás várhatóan szeptemberben készül el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában